Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g13g13kcal0.7g1.9g0.3g2.1g
Sokeri 11g44kcal0g10.8g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g23g104kcal0.1g0.1g11.5g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.5g0.1g2.8g0g
Mustikka metsä- 45g20kcal0.2g2.9g0.3g1.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.8g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.3g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g843kcal19g106.8g35.8g9.4g
Valittu annoskoko216g422kcal9.5g53.4g17.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna108g211kcal4.8g26.7g9g2.4g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520