Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g47g68kcal10.3g0g2.8g0g
Rypsiöljy rainbow0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Hillosipuli, Rainbow5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%9g7.5kcal0.3g0.6g0.5g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g13g20kcal1g0.6g1.5g0.2g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g1.9g6.8kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g270kcal26.6g11.2g12.4g3.6g
Valittu annoskoko216g135kcal13.3g5.6g6.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna108g68kcal6.7g2.8g3.1g0.9g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493