Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g113g215kcal16.9g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)38g23kcal0.4g1.7g1.5g0g
Korppujauho 19g69kcal2g14.1g0.2g1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.1g6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.6g17kcal0.5g3.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g703kcal41.2g46.2g39g5g
Valittu annoskoko216g352kcal20.6g23.1g19.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna108g176kcal10.3g11.6g9.8g1.3g
Arvot/100g100g163kcal9.5g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857