Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]42g51kcal5g0.8g2.9g0g
Pesto (Pirkka)5.6g33kcal0.2g0.2g3.4g0.2g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g67g153kcal5.3g28.7g1.8g7.9g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 28g78kcal0.6g0.8g7.9g0g
Mozzarella, Euroshopper28g70kcal5.1g0.4g5.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g785kcal33g65.2g42.8g17.4g
Valittu annoskoko216g393kcal16.5g32.6g21.4g8.7g
Annoskoko puolitettuna108g196kcal8.3g16.3g10.7g4.4g
Arvot/100g100g182kcal7.6g15.1g9.9g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983