Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu38g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.8g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g28g17kcal3.9g0.8g16.9g0g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.2g15kcal0.1g3.4g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g56g15kcal0.3g3g0.1g1.4g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton56g90kcal4.5g2.2g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g794kcal27g22.4g101.2g2.8g
Valittu annoskoko216g397kcal13.5g11.2g50.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna108g198kcal6.8g5.6g25.3g0.7g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749