Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 36g123kcal3.7g25.2g0.4g1.3g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g20g82kcal0g20.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)15g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Mustikka metsä- 60g26kcal0.3g3.8g0.4g2g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 38g22kcal3.7g1.1g0.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g14g55kcal0g13.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g950kcal20g132.4g35g6.6g
Valittu annoskoko216g475kcal10g66.2g17.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna108g238kcal5g33.1g8.8g1.7g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.6g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296999