Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g18g131kcal0.2g0.2g14.4g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g135g452kcal17.6g91.8g2g8.6g
Kanttarelli, tuore, annos 50g23g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g4.5g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g23g87kcal7.4g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g1360kcal51.8g186g46g18.8g
Valittu annoskoko216g680kcal25.9g93g23g9.4g
Annoskoko puolitettuna108g340kcal13g46.5g11.5g4.7g
Arvot/100g100g315kcal12g43.1g10.6g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333