Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g95g121kcal8.2g18.9g1.2g2.2g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)4.4g7.9kcal0.1g0.2g0.7g0.1g
Paseerattu tomaatti rainbow73g26kcal0.7g5g0.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton15g23kcal1.2g0.6g1.9g0g
Oltermanni 9% (Valio)11g22kcal3.3g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon4.4g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 12g27kcal0.6g2g1.6g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g474kcal29.4g53.8g15g6g
Valittu annoskoko216g237kcal14.7g26.9g7.5g3g
Annoskoko puolitettuna108g119kcal7.4g13.5g3.8g1.5g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872