Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 146g56kcal1.5g10.1g0.3g3.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Hunaja 5.8g19kcal0g4.7g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)4.4g28kcal0.7g0.6g2.6g0.3g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g29g96kcal7g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g440kcal19.2g33.6g23.6g9g
Valittu annoskoko216g220kcal9.6g16.8g11.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna108g110kcal4.8g8.4g5.9g2.3g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756