Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle116g151kcal7.5g23.2g3.5g5.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Korianteri, annos 10g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g15g0.3g0.7g
Korianteri, tuore, annos 20g20g3.9kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Sinappi 2.2g2.9kcal0.1g0.3g0.1g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g649kcal21.4g84.4g25.8g16.4g
Valittu annoskoko216g325kcal10.7g42.2g12.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna108g162kcal5.4g21.1g6.5g4.1g
Arvot/100g100g150kcal4.9g19.5g6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161