Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 37g8.8kcal0.7g0.8g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g48kcal5.5g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g37g7.4kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 37g6.6kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g18g22kcal0.6g0.7g1.8g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g37g44kcal0.8g1.8g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana433g304kcal16.6g13.4g19.2g4g
Valittu annoskoko216g152kcal8.3g6.7g9.6g2g
Annoskoko puolitettuna108g76kcal4.2g3.4g4.8g1g
Arvot/100g100g70kcal3.8g3.1g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482