Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g47g10kcal0.5g2.1g0g0.9g
Tonnikala öljyssä 27g50kcal7.2g0g2.4g0g
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g58g20kcal0.6g3.9g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana433g306kcal17.8g17.2g18.6g5g
Valittu annoskoko216g153kcal8.9g8.6g9.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna108g77kcal4.5g4.3g4.7g1.3g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741