Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g47g97kcal4.9g0.9g8.8g1.4g
Sipuli, tuore9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Selleri, annos 50g6.6g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 61g39kcal1g8g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.8g7kcal0.3g0g0.6g0g
Parsakaali, tuore, 257g22g6.5kcal1g0.4g0.1g0.3g
Kiinankaali raaka 100g22g3.9kcal0.3g0.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana433g345kcal16g25.8g19.6g8.2g
Valittu annoskoko217g172kcal8g12.9g9.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna108g86kcal4g6.5g4.9g2.1g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062