Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)73g29kcal1.2g6g0.1g1g
Ruokakerma, Pirkka 10%38g45kcal1.1g1.7g3.8g0g
Oivariini, 60 (100g)0.9g5.2kcal0g0g0.6g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 94g121kcal19.5g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana433g438kcal43.8g16.4g22.2g2.4g
Valittu annoskoko217g219kcal21.9g8.2g11.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna108g110kcal11g4.1g5.6g0.6g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796