Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 83g29kcal3.9g1.6g0.3g2.1g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g26g31kcal0.9g0.9g2.6g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio1.1g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g8.3g23kcal1.6g0g1.8g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g211kcal13.6g6.2g13.2g4.6g
Valittu annoskoko217g106kcal6.8g3.1g6.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna109g53kcal3.4g1.6g3.3g1.2g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.4g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169