Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 150g107kcal2.7g21.6g0.3g1.6g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g360g468kcal72g0g21.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g375g938kcal71.2g0.1g82.5g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä300g204kcal9.3g36g2.1g9g
Vesi, vesijohtovesi 975g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g3434kcal310.4g115.4g213g21.2g
Valittu annoskoko2160g1717kcal155.2g57.7g106.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna1080g858kcal77.6g28.9g53.3g5.3g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049