Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 900g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Omena, keskikokoinen 200g450g153kcal0.9g31.9g1.3g8.1g
Päärynä kuorittu 450g195kcal1.4g36g0.4g17.5g
Valio Viola sinihome tuorejuusto225g360kcal18g9g29.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g135g351kcal36.5g0g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g2443kcal123.6g198.8g115.2g63.8g
Valittu annoskoko2160g1222kcal61.8g99.4g57.6g31.9g
Annoskoko puolitettuna1080g611kcal30.9g49.7g28.8g16g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849