Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 531g757kcal66.4g1.6g54.4g0g
Perunajauhot,rainbow483g1564kcal0.5g390.9g0.5g6.8g
Sokeri 410g1665kcal0g409.8g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Mansikka 284g132kcal1.4g23.9g0.6g5.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g142g553kcal0g139.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 284g117kcal2.8g11.6g2.3g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g9619kcal143.4g1963g115.6g45.6g
Valittu annoskoko2160g4810kcal71.7g981.5g57.8g22.8g
Annoskoko puolitettuna1080g2405kcal35.9g490.8g28.9g11.4g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386