Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 256g2262kcal0g0g255.8g0g
Pellavansiemenöljy512g4604kcal0g0g511.6g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g256g205kcal0g0g23g0g
Viinietikka 1137g235kcal0g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g14612kcal0g11.4g1580.8g0g
Valittu annoskoko2160g7306kcal0g5.7g790.4g0g
Annoskoko puolitettuna1080g3653kcal0g2.9g395.2g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233