Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 657g937kcal82.1g2g67.3g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 179g106kcal17.6g5.4g0.7g0g
Emmental juustoraaste, lidl796g2930kcal230.9g0g223g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g319g1911kcal66.9g21g172g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.6g0g0.3g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g60g19kcal0g0g0g47.8g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)90g228kcal14.9g30.5g5.5g26.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g12475kcal831g163g937g150g
Valittu annoskoko2160g6238kcal415.5g81.5g468.5g75g
Annoskoko puolitettuna1080g3119kcal207.8g40.8g234.3g37.5g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488