Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1397g1063kcal26.3g216.5g2.8g14g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)499g200kcal20.5g26.4g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Maustekurkku200g33kcal1.4g6g0.2g3.6g
Ruohosipuli, tuore25g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.3g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)13g2.5kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g2644kcal97.6g508.6g11.2g36.6g
Valittu annoskoko2160g1322kcal48.8g254.3g5.6g18.3g
Annoskoko puolitettuna1080g661kcal24.4g127.2g2.8g9.2g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234