Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g900g3330kcal40.5g279g225g33.3g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g360g396kcal82.8g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g450g630kcal34.6g54g31.5g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)338g68kcal2g11.8g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g8908kcal322.8g700.4g530.6g70.4g
Valittu annoskoko2160g4454kcal161.4g350.2g265.3g35.2g
Annoskoko puolitettuna1080g2227kcal80.7g175.1g132.7g17.6g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822