Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi859g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 52g38kcal6.8g0.6g0.2g3.6g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)43g387kcal0g0g42.9g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl1185g4030kcal165.9g758.5g36.7g65.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g8909kcal345.4g1518.2g159.6g137.6g
Valittu annoskoko2160g4455kcal172.7g759.1g79.8g68.8g
Annoskoko puolitettuna1080g2227kcal86.4g379.6g39.9g34.4g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108