Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 134g492kcal14.1g100.7g1.4g7.1g
Kananmuna kuoreton 296g422kcal37g0.9g30.3g0g
Sipuli (kuorittu)215g58kcal2.8g10.3g0.4g3.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1075g1785kcal204.3g0g107.5g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g430g1174kcal86g4.3g90.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g7882kcal689.8g235.4g460g22g
Valittu annoskoko2160g3941kcal344.9g117.7g230g11g
Annoskoko puolitettuna1080g1971kcal172.5g58.9g115g5.5g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233