Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g396g1228kcal9.9g297g2g29.7g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.2g0g0.1g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g252g756kcal52.9g2.5g52.9g0g
Pistaasipähkinä, Parrots144g936kcal30.5g23.2g81.4g18.7g
Viikuna, pehmeä , kuivattu180g468kcal5.4g99g3.6g16.2g
Kananmuna 50g(kpl)720g907kcal79.2g2.2g64.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g270g2430kcal0g0g270g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)162g203kcal5.3g6g16.2g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g13949kcal369.2g880.2g981.8g129.4g
Valittu annoskoko2160g6975kcal184.6g440.1g490.9g64.7g
Annoskoko puolitettuna1080g3487kcal92.3g220.1g245.5g32.4g
Arvot/100g100g323kcal8.5g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375613