Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 502g381kcal9.4g77.5g1g5g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper301g482kcal33.2g39.2g21.1g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Punajuuri 301g116kcal3g20.8g0.6g7.5g
Porkkana, keitetty, suolaton 251g84kcal1.6g14.2g0.5g6.5g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g502g1045kcal15.1g31.1g95.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g4377kcal132.4g394.6g238.4g48.2g
Valittu annoskoko2160g2189kcal66.2g197.3g119.2g24.1g
Annoskoko puolitettuna1080g1094kcal33.1g98.7g59.6g12.1g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492