Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai399g1478kcal20g127.8g99.8g8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha499g829kcal94.8g0g49.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl14g119kcal0g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g399g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Juustoraaste Arla Magre 17%100g280kcal29g2.5g17g0g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g5882kcal303.2g343.2g367.6g44.8g
Valittu annoskoko2160g2941kcal151.6g171.6g183.8g22.4g
Annoskoko puolitettuna1080g1470kcal75.8g85.8g91.9g11.2g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249