Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus200g700kcal28g1g64g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g200g254kcal24g8g14g2g
Flora kevyt ruoka 7%100g85kcal1g4.5g7g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g200g240kcal6.8g7.2g20g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu400g504kcal44g1.2g36g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g800g2960kcal36g248g200g29.6g
Juustoraaste Arla Magre 17%160g448kcal46.4g4g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g10448kcal379g557.6g736.4g63.2g
Valittu annoskoko2160g5224kcal189.5g278.8g368.2g31.6g
Annoskoko puolitettuna1080g2612kcal94.8g139.4g184.1g15.8g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224