Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 719g200kcal8.6g29.2g1.4g15.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen288g58kcal1.7g10.9g0.9g4g
Kurkku, tuore240g24kcal1.4g4.1g0.2g1.7g
Päärynä kuorittu 671g291kcal2.1g53.7g0.7g26.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki240g192kcal31.2g4.8g4.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g1579kcal90g205.4g21.8g94g
Valittu annoskoko2160g790kcal45g102.7g10.9g47g
Annoskoko puolitettuna1080g395kcal22.5g51.4g5.5g23.5g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714