Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu26g21kcal0.5g4.7g0.2g0.5g
Rypsiöljy 98g867kcal0g0g98g0g
Currytahna punainen (Pirkka)18g46kcal0.4g1.6g4.2g0g
Tomaattimurska 875g257kcal4.9g46.4g1.7g16.6g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 26g87kcal0.5g0.8g9.2g0g
Korianteri, tuore, annos 20g35g7kcal0.7g1.4g0.2g1g
Katkarapu 875g599kcal126.3g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4326g3878kcal272.6g129.4g247g42.6g
Valittu annoskoko2163g1939kcal136.3g64.7g123.5g21.3g
Annoskoko puolitettuna1081g970kcal68.2g32.4g61.8g10.7g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228