Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper376g1301kcal45.1g270.3g4.5g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 96g849kcal0g0g96g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g1000g1290kcal150g0g90g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka600g414kcal24g66g4.8g18.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 54g478kcal0g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4332g8663kcal438.2g672.6g498.6g37.2g
Valittu annoskoko2166g4331kcal219.1g336.3g249.3g18.6g
Annoskoko puolitettuna1083g2166kcal109.6g168.2g124.7g9.3g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021