Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola100g160kcal8g4g13g0g
Juustoraaste emmental punaleima200g780kcal58g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g240g384kcal19.2g9.6g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4336g7149kcal466.4g100g542.2g29.8g
Valittu annoskoko2168g3575kcal233.2g50g271.1g14.9g
Annoskoko puolitettuna1084g1787kcal116.6g25g135.6g7.5g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535