Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g225g50kcal5.4g5.9g0.5g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)338g608kcal64.2g0.3g37.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g338g203kcal5.1g43.9g0.3g3g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g281g31kcal3.1g2.8g0.6g3.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g507g103kcal3g19.2g1.5g7.1g
Kurkku 113g12kcal0.6g1.6g0.1g0.8g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 45g89kcal0.6g0.8g9g2g
Kananmuna, keitetty 248g353kcal31g0.7g25.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)17g3.4kcal0g1.1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original11g7.9kcal0.5g0.9g0.3g0.3g
Oliiviöljy 47g418kcal0g0g47.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4338g3756kcal227g154.4g244.2g33.2g
Valittu annoskoko2169g1878kcal113.5g77.2g122.1g16.6g
Annoskoko puolitettuna1085g939kcal56.8g38.6g61.1g8.3g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308