Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1349g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen360g500kcal68.4g0g25.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g202g121kcal3g26.3g0.2g1.8g
Porkkana keitetty113g30kcal0.7g5.7g0.2g2.9g
Ohrasuurimo 90g290kcal7.4g56.8g1.8g6.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala10g28kcal2g0.5g2g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4338g1964kcal164.2g183g59g24.6g
Valittu annoskoko2169g982kcal82.1g91.5g29.5g12.3g
Annoskoko puolitettuna1085g491kcal41.1g45.8g14.8g6.2g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422