Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 22g22kcal0.3g1.1g1.8g0.4g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 20g15kcal0.9g2.5g0g0.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g109g65kcal1.1g4.9g4.4g0.7g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)63g70kcal15.8g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g383kcal36.2g17g18g2.6g
Valittu annoskoko217g192kcal18.1g8.5g9g1.3g
Annoskoko puolitettuna109g96kcal9.1g4.3g4.5g0.7g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481