Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g118kcal3.5g24g0.4g1.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 18g15kcal0.5g0.8g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g30g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Oliivi kivetön musta rainbow8.8g16kcal0.1g0.5g1.5g0g
Katkarapu 35g24kcal5.1g0g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%35g56kcal0.9g0.9g5.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 18g67kcal4.9g0g5.3g0g
Muna, annos 60g21g19kcal1.6g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g896kcal34g55.4g58.8g3.2g
Valittu annoskoko217g448kcal17g27.7g29.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna109g224kcal8.5g13.9g14.7g0.8g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203460