Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 57g126kcal10g0g9.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.9g3kcal0.2g0.5g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk35g9kcal0.2g1.9g0.1g0.5g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g6.6g12kcal0.3g0.4g1g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa25g74kcal5.6g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g556kcal34.6g11.6g41g3.4g
Valittu annoskoko217g278kcal17.3g5.8g20.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna109g139kcal8.7g2.9g10.3g0.9g
Arvot/100g100g128kcal8g2.7g9.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715