Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia125g175kcal21.2g0g10g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)11g43kcal1.5g8.5g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g23kcal2g0.1g1.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g488kcal49.8g18.4g23.8g0.4g
Valittu annoskoko217g244kcal24.9g9.2g11.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna109g122kcal12.5g4.6g6g0.1g
Arvot/100g100g112kcal11.5g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112