Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha143g237kcal27.1g0g14.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso7.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 10g85kcal0g0g9.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]41g139kcal4.9g0g15.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.4g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g941kcal65g2.2g78.6g1.6g
Valittu annoskoko218g471kcal32.5g1.1g39.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna109g235kcal16.3g0.6g19.7g0.4g
Arvot/100g100g216kcal14.9g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119