Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g4.7g22kcal0g0g2.4g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g19g73kcal0g18.1g0g0g
Raparperi 90g30kcal0.6g4.9g0.1g1.3g
Culinesse (Flora), annos 10g23g108kcal0.1g0.1g11.9g0g
Sokeri 28g113kcal0g27.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g964kcal12.4g147.8g33.4g5g
Valittu annoskoko218g482kcal6.2g73.9g16.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna109g241kcal3.1g37g8.4g1.3g
Arvot/100g100g222kcal2.8g34g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570