Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl75g90kcal14.3g0.7g3.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Soijakastike 6.2g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
Ruokosokeri1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Parsakaali brokkoli 78g27kcal3.6g1.5g0.2g2g
Suippopaprika, makea, Pirkka11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Cashewpähkinä 16g90kcal3.1g2.9g7.2g0.5g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.7g4.8kcal0.1g0.3g0.3g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Maizena maissitärkkelys5.5g19kcal0g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g558kcal43.8g28.2g28g6g
Valittu annoskoko217g279kcal21.9g14.1g14g3g
Annoskoko puolitettuna109g140kcal11g7.1g7g1.5g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721