Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit28g36kcal0.8g0.6g3.6g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g78g266kcal10.9g0g24.2g0g
Broilerinfilee (Snellman)112g93kcal18.3g1.9g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g789kcal60g5g57.8g0g
Valittu annoskoko218g394kcal30g2.5g28.9g0g
Annoskoko puolitettuna109g197kcal15g1.3g14.5g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231