Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g21g94kcal1.6g14.2g3.3g0.7g
Suolapähkinä, taffel5.2g33kcal1.5g0.7g2.8g0.4g
Suklaa tumma 10g54kcal0.4g5.5g3.2g0.6g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 52g87kcal3.9g2.1g6.8g1.4g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g18g24kcal2.4g0.1g1.5g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 6.2g18kcal1g0g1.6g0g
Sokeri 21g85kcal0g20.8g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8.3kcal0.4g0.6g0.5g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g26g151kcal7.7g3g12g2.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 26g17kcal0.8g1.3g0.9g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen10g57kcal1.1g5.1g3.4g0.2g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g3.1g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g1352kcal41.8g112.8g80.4g11g
Valittu annoskoko217g676kcal20.9g56.4g40.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna109g338kcal10.5g28.2g20.1g2.8g
Arvot/100g100g311kcal9.6g26g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327882