Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 94g23kcal1.3g1.8g0.5g2.3g
Pekoni, paistettu 32g164kcal5.2g0g16.2g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.3g0.1g2.7g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g28g93kcal7g0g7.3g0.3g
Maito, Kevyt38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g669kcal36g7.4g54.6g5.2g
Valittu annoskoko218g334kcal18g3.7g27.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna109g167kcal9g1.9g13.7g1.3g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018