Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi102g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 7.8g18kcal1g1.2g0.4g2.9g
Vehnäjauho puolikarkea 102g349kcal10.4g71.1g1.2g3.6g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g763kcal22.8g152g3.2g13g
Valittu annoskoko217g382kcal11.4g76g1.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna109g191kcal5.7g38g0.8g3.3g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248