Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 90g35kcal0.9g6.2g0.2g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 25g80kcal6.7g0g6g0g
Riisi, keitetty, suolaa 38g51kcal0.9g11.3g0.1g0.3g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g25g63kcal4.7g0g5.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g25g30kcal0.8g0.9g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g535kcal28.4g40.6g28.6g5.2g
Valittu annoskoko218g268kcal14.2g20.3g14.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna109g134kcal7.1g10.2g7.2g1.3g
Arvot/100g100g123kcal6.5g9.3g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059