Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1.5g4.5kcal0.2g0.1g0.3g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g105g288kcal17.8g0g24.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Timjami, annos 3g0.7g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g2.2g4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g58g208kcal8.1g38.1g1.7g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g1043kcal54g83.6g52.8g9.4g
Valittu annoskoko217g521kcal27g41.8g26.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna109g261kcal13.5g20.9g13.2g2.4g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913