Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 84g32kcal0.8g5.8g0.2g2.1g
Nauris 17g4.6kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton11g18kcal0.9g0.4g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g204kcal4.2g15.8g12.6g5.4g
Valittu annoskoko218g102kcal2.1g7.9g6.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna109g51kcal1.1g4g3.2g1.4g
Arvot/100g100g47kcal1g3.6g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88566