Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.8g17kcal0g0g1.8g0g
Tonnikala vedessä 42g44kcal9.5g0g0.6g0g
Sipuli kuivattu 2.1g5.7kcal0.2g0.7g0g0.7g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g5.6g14kcal0.7g2.8g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml42g63kcal0.8g1.1g6.3g0g
Herneet (Apetit)28g15kcal1.6g1.5g0.3g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g28g35kcal0.8g7.2g0.2g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g68g71kcal3.5g13.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g528kcal34.2g53.2g19.2g1.4g
Valittu annoskoko218g264kcal17.1g26.6g9.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna109g132kcal8.6g13.3g4.8g0.4g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575