Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus46g156kcal10.6g24.3g1.7g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g37g44kcal1.2g1.3g3.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g35kcal2.4g0g2.7g0g
Juusto, cheddar 27g113kcal7g0g9.4g0g
Emmental juustoraaste valio7.3g28kcal2.1g0g2.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1.5g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl8g10kcal1.1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g993kcal72.2g54g52.8g6.4g
Valittu annoskoko218g497kcal36.1g27g26.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna109g248kcal18.1g13.5g13.2g1.6g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.4g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263